Blog

14 Сен

Заміна електричних лічильників

Шановні члени СТ «Нивки», дорогі сусіди.

Доводимо до Вашого відома, що Адміністрація СТ «Нивки» активно намагається навести лад у електричному господарстві товариства. Останні перевірки показників електролічильників, на превеликий жаль, виявили непоодинокі випадки порушень окремими користувачами правил обліку електроенергії (е/е), а саме, самовільна заміна лічильника без урахування попередніх показників, відверте крадійство електроенергії (нинішні показники менші за попередні), користування непрацюючими лічильниками, з відсутнім пломбуванням.
Хочемо Вам нагадати, що сплату за використану електроенергію по показниках вхідного лічильника щомісяця проводить СТ «Нивки», з подальшою компенсацією витрат за споживання окремими користувачами. Різниця, а вона зараз виникає постійно, компенсується за рахунок членських внесків. Оскільки Адміністрація СТ «Нивки» несе відповідальність за цільове та економне використання грошей громади, а також беручі до уваги, що багато членів Товариства не користуються електрикою СТ «Нивки», сплачуючи при цьому членські внески, на щотижневих зборах Правління 11.09.2016, було прийнято рішення:

  1. Обов’язкова заміна старих лічильників на нові (електронні) з обов’язковим встановленням їх на стовпі біля будинку та опломбуванням, згідно вимог ПАТ «Київенерго» та для зручності контролю показників е/е. Лічильник, вуличний ящик для електролічильника та дріт для підключення користувачі купують за власний кошт, заміна за рахунок Товариства та тільки у присутності комісії.
  2. Відключення від мережі порушників правил користування, з можливістю подальшого підключення лише за умови відшкодування завданої шкоди, встановлення нового лічильника та сплати 300 грн. за послугу підключення
  3. Заміну лічильників провести до 31.10.2016. З 01.11.2016 року, ті хто не замінив лічильник будуть відрізані від електропостачання примусово, з можливістю приєднання до електромережі СТ «Нивки» у подальшому при умові встановлення нового лічильника та сплати 300 грн. за послугу підключення.
  4. Користувачів, які мають попередні борги, та не сплатять їх у продовж 7 днів з моменту попередження, будуть відрізані від електропостачання примусово, з можливістю приєднання до електромережі СТ «Нивки» у подальшому при умові встановлення нового лічильника та сплати 300 грн. за послугу підключення.
  5. У разі самостійного зняття та ліквідації лічильника садової електричної енергії без оформлення належним чином акту в присутності комісії с\т «Нивки», карається накладання штрафних санкцій у розмірі 500 грн. з подальшим обов’язковим відшкодування витрат за спожиту електроенергію.

Ми робимо все, щоб цільові кошти, що надходять на рахунки СТ «Нивки», використовувалися на потреби Громади з максимальною ефективністю. Сподіваємося на розуміння та підтримку свідомих членів Товариства. А тих, хто бажає перекласти свої витрати на плечі Громади, або покращити своє матеріальне становище за її рахунок, ми попереджаємо, та хочемо сказати, що ми тут живемо і в нас нема іншого шляху, аніж навести лад, бо це питання подальшого рівню Життя.

З повагою,
Правління СТ «Нивки»