Blog

09 Сен

Інформація щодо воріт на в’їздах

Останнім часом Правління СТ «Нивки» дуже щільно займається питаннями організації охорони та контролю переміщення осіб по нашій території . Як ви встигли помітити у червні та липні, завдяки допомозі активних членів СТ було встановлено охорону на двох в’їздах. На жаль ці заходи не привели до очікуваного результату, але підтвердили необхідність організації охорони. Тому било прийнято рішення про пере-форматування охоронних заходів.

Першим етапом цього комплексу заходів є встановлення автоматичних воріт та хвіртки на в’їздах з вулиці Плодової, з вулиці Туполева (центральна) та хвіртки на прохід по вул.Плодовій. Ведемо перемовини з представниками сусіднього товариства з метою встановлення воріт в кінці вул.4-ї Садової.
Головною перевагою автоматики є мінімізація впливу людського фактору (дуже дорогого та ненадійного як з’ясувалося) та зручність у використанні. На автоматику для воріт окрім зручних пультів (одного на всі ворота)буде встановлено GSM-модуль, який буде дозволяти зареєстрованому користувачу відкривати потрібні ворота з будь якого місця за допомогою телефонного дзвінка зі свого мобільного телефону. На хвіртках буде встановлено електромагнітні або електромеханічні замки, які будуть відчинятися за допомогою магнітних ключів (одного на всі хвіртки)
Враховуючи, що для обслуговування та у разі будь яких надзвичайних ситуацій виникає потреба в терміновій допомозі різних аварійних служб, було визнано необхідністю залишити єдиний пост охорони на центральному в’їзді . Це необхідно, щоб у разі приїзду екстрених служб, чи у разі зникнення електрики була можливість без затримок потрапити на територію СТ «Нивки». Також з часом планується встановлення відео спостереження спочатку на пропускні пункти, а в подальшому на всіх дорогах Товариства. Ми робимо все, щоб територія СТ «Нивки» стала безпечним місцем, зручним для життя.
Для реалізації цих планів необхідна підтримка усіх без виключення членів Товариства. Якщо ми будемо небайдужі до власної безпеки, то разом у нас все вийде!