Blog

12 Окт

Правила проїзду через ворота

Шановні члени СТ «НИВКИ», дорогі сусіди!

Щоб уникнути чуток та домислів з боку противників наведення ладу, та бажаючих користуватися зручностями за чужий рахунок, хочемо пояснити порядним мешканцям СТ «Нивки» принципи, за якими буде працювати пропускний режим.

По-перше наголошуємо на тому, що всі члени товариства мають право безперешкодно дістатися до своєї ділянки. Для цього треба оформити перепустку та придбати магнітний ключ (вартість приблизно 25грн/шт).

По-друге для того, щоб наші вулиці освітлювалися, електрика, що належить СТ «Нивки», працювала та вчасно ремонтувалася у разі аварії, дороги підтримувалися у задовільному стані, та комунікації, що під ними проходять контролювалися тими хто їх проклав за власні кошти, потрібно щоб існувала та наполегливо працювала обрана Вами Адміністрація СТ «Нивки». Для сплати витрат на освітлення доріг, щомісячних видатків за дороги, виплат зарплати Голові, бухгалтеру і електрику СТ та інших витрат, з якими Ви можете ознайомитися на сайті Товариства, необхідні кошти, що надходять як членські внески.

Тому порядні члени СТ «Нивки», які не мають заборгованостей по членських внесках можуть безперешкодно пересуватися по дорогах Товариства, що освітлюються та за які сплачуються податки з їхніх сплачених внесків, власним транспортом. Для цього треба оформити перепустки, та надати номери телефонів для внесення їх у GSM модулі воріт. Ті члени Товариства, які приймали участь у фінансуванні встановлення воріт та регулярно сплачують членські внески и не мають заборгованостей перед СТ «Нивки» будуть мати можливість придбати пульти для відкриття воріт.

Інші мешканці які вважають, що всі перераховані витрати, за них повинні сплачувати порядні члени СТ «Нивки», мають право безперешкодно пересуватися дорогами, скориставшись магнітним ключем та залишивши своє авто за територією. Ми сподіваємося, що кількість таких людей буде дуже малою, оскільки всі нормальні люди прагнуть жити у безпечному та комфортному місці і тільки ми з Вами можемо створити його собі власними силами.

Сподіваємося на Ваше розуміння та підтримку.

З повагою,
равління СТ «Нивки»